I'm coming home

En forelesning, noen postjournaler, et portrettintervju, en kronikkskisse og litt sponsorarbeid er det som står mellom meg og morgendagens hjemreise. Jeg har ett døgn på meg til å bli ferdig med det som skal gjøres, før jeg setter meg på bussen og nyter seks timer norsk natur i HD. Det skal bli ubeskrivelig deilig å forlate Voldaboblen i en ukes tid!

 

Jeg elsker Volda, jeg gjør virkelig det, men noen ting er bedre hjemme. Maten, for eksempel. Bestemors lapskaus, kjøttkaker og McDonalds! Sistnevnte finnes ikke her, og jeg lider av sterke abstinenser for tiden! Ellers savner jeg TV'en hjemme. Jeg har enda ikke fått somlet meg til å kjøpe en her. Har tross alt bare vært her i to måneder.. Nok om det. Jeg savner også sola og regnfrie dager! Er så lei av å se ut som en drukna katt hver gang jeg glemmer paraplyen hjemme, alltid ha klær til tørk og å bruke støvler hver dag. Jeg ber til høyere makter om at østlandet viser seg fra sin beste side denne uka. Og til slutt savner jeg selvfølgelig klagemuren min hjemme, nemlig venner og familie. Ellers tror jeg faktisk at Volda har alt jeg trenger!

 

Så var det bare å begynne på disse oppgavene mine, da.. Jeg vil heller legge meg og sove i hundre år, men det er vel ikke en valgmulighet, antar jeg. Jeg har i det minste en god gulrot. 

 


Sååå lei. 


Små fotspor i snøen:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31752248